You are not logged in.

  • Login

Search results

Search results 1-6 of 6.

Bitte besucht unser neues Forum unter https://forum.nitrado.net | Please visit our new Forum at https://forum.nitrado.net

Saturday, February 16th 2019, 9:58am

Author: Ragabonz

atlas mods not working

My mod for atlas is no longer working, the mod updated and i have tried everything, Uninstalling/ delting the folders reinstalling. any help would be appreciated i use this guide to install the mods https://www.playatlas.com/index.php?/for…ods-on-nitrado/

Monday, February 11th 2019, 8:38am

Author: Ragabonz

No territory Claims showing on map - ATLAS

OMG thnk you so much, what a noob i was sure i check settings with a tooth comb xD

Sunday, February 10th 2019, 5:40pm

Author: Ragabonz

No territory Claims showing on map - ATLAS

anyone know how i can turn this on????

Monday, February 4th 2019, 7:40pm

Author: Ragabonz

Server Down 24 hours no ticket reply

i have the same problem. Support tickers not being answered and calls not answered. 3 of my 4 servers are down

Sunday, February 3rd 2019, 3:30pm

Author: Ragabonz

Cannot acess my extension Servers in Atlas

they show up as a red wall, instead of a blue wall. i have them set up correctly. also on my overveiw its has players listed as ~ where my main has 1/10 Any help?

Sunday, February 3rd 2019, 3:04pm

Author: Ragabonz

installing empyrion map on server

i had same issue, I was forgetting to add the .json. You need to add the ,json file into upload server configuration and then add The map img's and cell img's This should work / did for me