You are not logged in.

  • Login
Bitte besucht unser neues Forum unter https://forum.nitrado.net | Please visit our new Forum at https://forum.nitrado.net

Dear visitor, welcome to Nitrado.net Prepaid Gameserver Community-Support - Archiv. If this is your first visit here, please read the Help. It explains in detail how this page works. To use all features of this page, you should consider registering. Please use the registration form, to register here or read more information about the registration process. If you are already registered, please login here.

Tiger2243

User / Kunde

  • "Tiger2243" started this thread

Posts: 27

Thanks: 1

  • Send private message

1

Friday, November 13th 2015, 7:31am

PVE ist immer aktiviert?

Hi,

bei uns wird im Spiel PVE=True angezeigt.

Obwohl wir in der Game.ini PVE=false stehen haben.

Desweiteren ist der PVE-Timer deaktiviert
so wie in "PvP deaktivieren & PvE aktivieren" KEIN hacken

Spieler-Resistenz Multiplikator



Strukturen-Resistenz Multiplikator




An Gebäuden von fremden Spielern kann kein Schaden gemacht werden bitte um hilfe!


Aktive Mods: ASMap (543828831), AkuShima (479295136), ArchitectureModMultiplayerAAC (547168139), IBSmod (533175507)
TestMap (512633537)
so wie die Map: Valhalla (504122600)

Hoffe mir kann schnell weitergeholfen werden da wir eine PvPvE server führen.




EDIT: Problem hat sich nach mehreren neustarts und ein und ausstellen der PvE funktion gelöst

This post has been edited 1 times, last edit by "Tiger2243" (Nov 13th 2015, 10:31am) with the following reason: Problem gelöst


Bitte besucht unser neues Forum unter https://forum.nitrado.net| Please visit our new Forum at https://forum.nitrado.net