You are not logged in.

  • Login
Bitte besucht unser neues Forum unter https://forum.nitrado.net | Please visit our new Forum at https://forum.nitrado.net

Dear visitor, welcome to Nitrado.net Prepaid Gameserver Community-Support - Archiv. If this is your first visit here, please read the Help. It explains in detail how this page works. To use all features of this page, you should consider registering. Please use the registration form, to register here or read more information about the registration process. If you are already registered, please login here.

exogran

User / Kunde

  • "exogran" started this thread

Posts: 1

  • Send private message

1

Friday, May 6th 2016, 12:59pm

Probleme mit der Game.ini

Hallöchen!

Folgendes: Ich betreibe einen "Primitive-Server" der auch funktioniert. Alle Engrams die zu futuristisch sind, sind draussen - alles wunderbar! Nun wollte ich ein paar Mods nutzen. Dafür muss ich ja die jeweiligen Engrams aus den Mods mit EngramEntry_ in die Overwrite Liste setzen...
Trotzdem zeigt er mir diese nicht an? Sieht jemand den Fehler in meiner Game.ini?! Falls jemand weiß, was ich ändern muss damit die Engrams aus den Mods angezeigt werden - bitte! :(


EDIT:
GELÖST! Es fehlte einfach das "_C" am Ende der Mod-Engrams.
exogran has attached the following file:

This post has been edited 1 times, last edit by "exogran" (May 6th 2016, 5:08pm)


Bitte besucht unser neues Forum unter https://forum.nitrado.net| Please visit our new Forum at https://forum.nitrado.net