You are not logged in.

  • Login
Bitte besucht unser neues Forum unter https://forum.nitrado.net | Please visit our new Forum at https://forum.nitrado.net

Dear visitor, welcome to Nitrado.net Prepaid Gameserver Community-Support - Archiv. If this is your first visit here, please read the Help. It explains in detail how this page works. To use all features of this page, you should consider registering. Please use the registration form, to register here or read more information about the registration process. If you are already registered, please login here.

BeNNov

User / Kunde

  • "BeNNov" started this thread

Posts: 2

  • Send private message

1

Tuesday, June 24th 2014, 6:27pm

Cs:go Quake Sounds Error

Servus,



habe dieses Plugin: https://forums.alliedmods.net/showthread.php?t=224316

versucht einzufügen, das geling mir auch die die Messages sehe ich wie z.B. "first blood" oder weiß der Geier was.



Nur die Sounds höre ich nicht, es kommt in der Console immer diese Meldung: "[Sound] S_StartSound(): Failed to load sound '*quake\female\headshot.mp3'. Can't create mixer.", auch mit den anderen Sound's das gleiche. Ich habe schon alles probiert was ich wusste, aber ich kann es einfach nicht Fixxen, ich hoffe hier kann mir jemand Helfen.

woran liegt das ?

Niwido3

User / Kunde

  • "Niwido3" is male

Posts: 171

Location: Deutschland

Occupation: Fachinformatiker für Systemintregration

Thanks: 1

  • Send private message

2

Monday, August 11th 2014, 3:37pm

Das fällt unter Clientsupport.
Du musst deinen Soundcache reparieren lassen, das kannst du folgender Maßen tun.
Starte CSGO, joine deinen Server, öffne die Konsole von deinem Spiel und gib "snd_rebuildaudiocache" ein (ohne "")

Bitte besucht unser neues Forum unter https://forum.nitrado.net| Please visit our new Forum at https://forum.nitrado.net