You are not logged in.

  • Login
Bitte besucht unser neues Forum unter https://forum.nitrado.net | Please visit our new Forum at https://forum.nitrado.net

norwegiantitan

User / Kunde

  • "norwegiantitan" started this thread

Posts: 23

  • Send private message

1

Tuesday, January 2nd 2018, 3:30pm

YLands Settings (Creative/Explorer)

Hi,

Just switched my server to Ylands. Seems to be a problem to get it running in explorer mode. It automatic swicts back to creative mode.
Any suggestions?

Titan

norwegiantitan

User / Kunde

  • "norwegiantitan" started this thread

Posts: 23

  • Send private message

2

Saturday, January 6th 2018, 1:48pm

support dead?

Is everyone doing english support dead?
I submitted a ticket about this on tuesday and still no answer?

DOAGEN

Moderator

  • "DOAGEN" is male

Posts: 2,057

Location: USA

Occupation: IT

Thanks: 4

  • Send private message

3

Wednesday, January 10th 2018, 11:29pm

Support will get to your ticket when they can. My personal experience has been getting a response in 1-3 days.
.:Nitrado Forum Volunteer:.

-DOA aka DOAGEN
(250+ Atlas hrs, 3000+ ARK hrs, 200+ Conan hrs)
Server hosting, Config edits, Player/Gamer
Steam: CyberGameZone
Owner/Founder of CyberGameZone / CyberGameZone.com
CyberGameZone est. yr2000
**Nitrado Partner**

Agres

User / Kunde

Posts: 1

  • Send private message

4

Sunday, January 21st 2018, 9:32pm

i found a soulution for the problem. in settings choose new under gamestate and select explore as game mode. restart server and it should come up as explore mode

Bitte besucht unser neues Forum unter https://forum.nitrado.net| Please visit our new Forum at https://forum.nitrado.net