You are not logged in.

  • Login
Bitte besucht unser neues Forum unter https://forum.nitrado.net | Please visit our new Forum at https://forum.nitrado.net

Dear visitor, welcome to Nitrado.net Prepaid Gameserver Community-Support - Archiv. If this is your first visit here, please read the Help. It explains in detail how this page works. To use all features of this page, you should consider registering. Please use the registration form, to register here or read more information about the registration process. If you are already registered, please login here.

mrjinx

User / Kunde

  • "mrjinx" started this thread

Posts: 1

  • Send private message

1

Monday, September 8th 2014, 5:01am

Help Requested! To display Console on the Dashboard and SE Mods!

Hi,
i run a space Engineers Server for a few friends. due to problems with the past host i have moved to Nitrado. I am looking into installing mods (19 total) and running the small server.
I have a costom world we have been using for a while. we moved anything that was moded out of the world and uploaded it-
upon loading the mods in the settings was not showing in the Gmenu-
the log shows.

Source code

1
2
"2014-09-08 03:53:10.592 - Thread:   1 -> 	Downloading world mods - START
2014-09-08 03:53:10.592 - Thread:   1 -> 	Downloading world mods - END"

Meaning the 3 test mods we loaded in are not loading up- however they are showing as downloaded.
We cant seem to Display the debug "live" Console in the dashboard. it showed when i first logged in- however it now will not display to me or my friend.
=
Could someone tell me if your having the same problem with the debug console maybe its a server side thing- or if i need to enable something else.
thanks
MR Jinx-

Bitte besucht unser neues Forum unter https://forum.nitrado.net| Please visit our new Forum at https://forum.nitrado.net