You are not logged in.

  • Login
Bitte besucht unser neues Forum unter https://forum.nitrado.net | Please visit our new Forum at https://forum.nitrado.net

Dear visitor, welcome to Nitrado.net Prepaid Gameserver Community-Support - Archiv. If this is your first visit here, please read the Help. It explains in detail how this page works. To use all features of this page, you should consider registering. Please use the registration form, to register here or read more information about the registration process. If you are already registered, please login here.

oscaresparza

User / Kunde

  • "oscaresparza" started this thread

Posts: 1

  • Send private message

1

Monday, July 18th 2016, 3:39am

Server having issues since 244.6/244.7

Hi,

I own a small server and since the latest patches i've been having some issues with players getting online and some mods.

The first issue I encountered was on the Mods installed with a "force Update" message (One below each mode). I stopped the server, force update and then restart the server. When i got online, all mod stuff were gone (structures, items, creatures). No big deal there. I quit all the mods, restart server and run it a few times this way. When everything was working ok, I installed all the mods again and things where ok.

Today, I had to update one mod (Eco trees to be precise), so I stopped the server, update and restart. Right now, there is no way we can join the server anymore. Ark client gets stuck at "Loading mods" screen. Planning to do a wipe if this keeps happening.

I would like to know if there is another option/solution for make this work (Don't want to wipe and erase everyone's work).

So far, my experience with Nitrado has been amazing, I hope things keep this way and get some help on this issue.

Best Regards

Kawdie

User / Kunde

Posts: 3

  • Send private message

2

Monday, July 18th 2016, 12:42pm

It's possible one of the mods has caused your .ark to corrupt. Have you tried first restoring from a backup?

A complete modlist would help narrow down the cause, as it's possible a mod update has caused incompatibility issues.

NinjaPixel

User / Kunde

Posts: 2

  • Send private message

3

Tuesday, July 19th 2016, 3:41pm

Hi, I am having the same issue with the Eco Trees Mod, after updating the mod (which was the only one i updated), everything built from Eco Trees has disappeared including the Eco Trees workbench (flower pot thingy).

I am guessing the mod update is corrupt as it is the 2nd time this has happened to the same mod, i will restart from backup as i do not know any other way do fix this issue.

erikl

User / Kunde

Posts: 81

  • Send private message

4

Friday, July 22nd 2016, 4:44pm

Hey,

please contact the support for this error https://server.nitrado.net/eng/tickets/add

Bitte besucht unser neues Forum unter https://forum.nitrado.net| Please visit our new Forum at https://forum.nitrado.net