You are not logged in.

  • Login
Bitte besucht unser neues Forum unter https://forum.nitrado.net | Please visit our new Forum at https://forum.nitrado.net

bobbartholomewjr

User / Kunde

  • "bobbartholomewjr" started this thread

Posts: 3

  • Send private message

1

Sunday, November 12th 2017, 1:08pm

Arma 3 Exile Database setup issue ERROR

I rented my server 4 days ago and still have not gotten it running because the database user is missing permissions.
Since the server was handed to me with NO database setup at the start, I tried to import the SQL making sure that the Database name was correct. I am getting an Error that the user can not use the REFERENCE command. This SQL is from Exile install, it is also given in the Nitrado Wiki. I have had an EXILE server here months ago with now issues, so whats up? I guess my permissions were not setup correctly. I contacted support within hours of renting the server for help. I am still waiting 4 days later, what the hell.

Chiller0815

User / Kunde

  • "Chiller0815" is male

Posts: 1,294

Location: Kaiserslautern

Occupation: Garten und Landschaftbauer

Thanks: 44

  • Send private message

2

Sunday, November 12th 2017, 10:41pm

Did you try to reinstall your server?
If you rent a server and install the Game Arma3 Exile it will install stock exile automaticly, also the database.
So if you try a reinstall of the game/ the server and it will still not work, please open a supportticket

bobbartholomewjr

User / Kunde

  • "bobbartholomewjr" started this thread

Posts: 3

  • Send private message

3

Monday, November 13th 2017, 12:37am

I did have it do the dB with no luck. I did not reinstall the game because I uploaded nearly 20g of files. The server did not create the Exile dB when it created the system for me.
I did send a support ticket and its been 4 days and still nothing done but tell me it was escalated and that was 3 days ago.

Chiller0815

User / Kunde

  • "Chiller0815" is male

Posts: 1,294

Location: Kaiserslautern

Occupation: Garten und Landschaftbauer

Thanks: 44

  • Send private message

4

Monday, November 13th 2017, 8:37am

If you do not want to reinstall the game this Support-forum could not help you in my view.
You need to contact the serviceteam, please have look for the right phonenumber for your location or try skype.
Good luck.

bobbartholomewjr

User / Kunde

  • "bobbartholomewjr" started this thread

Posts: 3

  • Send private message

5

Monday, November 13th 2017, 12:33pm

I reinstalled, I switched games and now can not switch back and now it shows its in Germany on one page and in German and on another it shows its in USA. Now I can not get that to work. Something is bugged.
I rented another server and it did not create the Arma dB and has the same damn error about missing permissions. I am really pissed off about this. Its now going on 5 days that I have tried to get something up that should have only take me an hour or two of upload time.

I still have not heard back from support.

Bitte besucht unser neues Forum unter https://forum.nitrado.net| Please visit our new Forum at https://forum.nitrado.net